Gurme Marketin Hikayesi

25-01-2018 20:11
Gurme Marketin Hikayesi

Gurme Marketin Hikayesi 

Gurme Market’in kurucusu Turan Efendioğlu ticari hayatına Gaziantep Tarihi Elmacı Pazarı Çarşısı’nda başlamıştır. Çalışma hayatına girdiği ilk yıllar Gaziantep’e yakın il ve ilçelerden getirdiği köy ürünlerini Elmacı Pazarında satmış sonraki yıllarda ise hem Türkiye hem de farklı ülkelere ait yöresel ve organik ürünleri satışa sunmuştur. Ürün portföyünü genişleterek 1998 yılında Gurme Market’i kurmuştur.


Bizim hikayemiz dededen toruna geçerek tarlada kurutmalık üretimi ile başlamıştır. Günümüzde ise organik tarım yöntemleri ile ürünlerimizi yetiştirmekte ve teknolojiyi en faydalı şekilde uygulamaktayız.Kendi memleketimiz Gaziantep’e özel domates, biber, patlıcan, kabak gibi sebzeler ve üzüm, incir, kayısı, erik, dut, gibi meyveler doğal yöntemlerle kurutularak hiç bir işlem görmeden sizlere ulaştırılmaktadır.

 
Türkiye’nin dört bir yanında her yöreye özgü bir çok ürün yetişmekte. Ancak yöresel ürünleri ait olduğu memlekete gitmeden almak her zaman mümkün olmamaktadır. Kendi yöresine ait tatları özleyenler, farklı lezzetleri denemek, bebeğine/ çocuğuna doğal, köy ürünleri yedirmek ya da organik ürünler ile beslenmek isteyenlere en kaliteli, doğal ve yöresel ürünleri sunuyoruz.


Günümüzde Gurme Market, ülkemizdeki seçkin işletmelerin tedarikçisi konumundadır. Doğal ve katkı maddesi içermeyen tüm yöresel ürünleri o yörenin en seçkin markalarından tedarik etmektedir. Yöresel ürünler ile ilgili sürekli araştırmalar yapan, yenilikçi markamız ile birlikte en lezzetli yöresel, organik ürünleri www.gurmemarket.com sitesinde her geçen gün yeni ürün ekleyerek satışa sunmaktayız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.