Kurutulmuş Portakal

Kurutulmuş Portakal

Kurutulmuş Portakal Nedir?

Kış meyvelerinden portakalın hem tat hem koku olarak güzel ve kalıcı bir aroması var. Portakalı kurutarak dilerseniz kuru meyve olarak tüketebilirsiniz ya da dekor olarak evinizde kullanabilirsiniz. Kurutulmuş portakal ara öğün olarak ya da çay ve kahvelerinizin yanında yiyebileceğiniz sağlıklı atıştırmalık. Aynı zamanda kurutulmuş portakal ev dekorasyonunda ve sevdiklerinize vereceğiniz hediyeleri süslemek için güzel bir alternatif.

Portakal Dilimi Nasıl Kurutulur?

İlk olarak fırını 200 derece ayarına getirip ısıtmaya başlayın.

Portakalları dilim dilim kesin. Burada dikkat etmeniz gereken nokta kestiğiniz portakal dilimleri ne çok ince nede çok kalın olmamalıdır.

Kestiğiniz portakal dilimlerinin peçete ile suyunu alın.

Fırın tepsisine fırın kağıdını koyup suyunu çektiğiniz portakal dilimlerini dizin.

Tepsiyi fırına yerleştirin.

3 saat boyunca önceden ısıtılmış fırında 100 derecede pişirin.

Yarım saatte bir portakalları çevirerek kontrollü bir şekilde pişirin.

3 saat sonunda kurutma işlemi tamamlanan portakal dilimlerinizi 1 saat dinlendirin.


Kurutulmuş Portakal Nereden Satın Alınır?

Yemeklerinizde, çay, kahve ve soğuk içeceklerinizin yanında yiyebileceğiniz ya da evinizde dekorasyon olarak kullanabileceğiniz kurutulmuş portakal dilimleri tadı ve kokusuyla kışın büyüleyici etkisi vardır. Evinizde meyve kurutmakla uğraşıp zamanınızı boşa kullanmak istemiyorsanız internette güvenilir bir siteden sipariş verebilirsiniz. Yüksek oranda C vitamini içeren, en sağlıklı ve en lezzetli kurutulmuş portakal dilimleri %100 doğal bir şekilde kurutularak www.gurmemarket.com sitesinde satılmaktadır. Gurme Market sitesinden hemen sipariş ver, indirimli fiyatı ile satın al.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.